Offers

SALES PARTNER, location: Cluj-Napoca

24 Feb 2020, Cluj-Napoca

Consultant: Paula Moldovan

Clientul nostru este unul din principalii organizatori de evenimente cu un mare impact asupra comunitatii pasionate de domeniul technologiei.

 

Responsabilitati:

  • gestioneaza conturile existente si pastreaza o relatie stransa cu reprezentatii acestora
  • prospecteaza piata si contribuie la cresterea portofolilului de clienti cu parteneri din domeniul tech (IT & inginerie)
  • participa la call-uri si meeting-uri pentru a stabili noi parteneriate
  • gestioneaza contracte si oferte catre partenerii implicati, precum si beneficiile aferente
  • colaboreaza indeaproape cu echipa de Marketing/Design pentru prezentarea partenerilor
  • lucreaza cu sistemul CRM
  • face follow-up constant catre parteneri

 

Cerinte:

  • experienta in vanzari mid-senior
  • engleza avansat
  • persoana dornica sa se dezvolte si sa aduca plusvaloare intregii echipe

 

SALES CONSULTING S.R.L.  respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR).

Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare.
Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta. Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare

SALES CONSULTING S.R.L.  a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 3 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania client.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Mai multe informatii despre politica noastra de confidentialitate gasiti pe site-ul nostru www.salesconsulting.ro.

Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.