Acord consimtamant

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prin continuarea aplicarii dumneavoastra la postul de munca vacant selectat, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie preluate, prelucrate si salvate in baza noastra de date, conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

Dorim sa va aducem la cunostinta ca prin consimtamantul liber exprimat de a ne transmite datele dumneavoastra cu caracter personal prin oricare din urmatoarele surse: aplicarea pe acest site (“contact” si Trimite cv-ul tau”), corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “salesconsulting.ro”, aplicarea pe un site online destinat locurilor de munca sau prin intermediul retelelor de socializare (LinkedIn, Instagram, Facebook etc), va exprimati acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor si salvarea lor in baza de date a companiei Sales Consulting.

 

Prelucrarea datelor se va face doar in scopul recrutarii si selectiei dumneavoastra atat in cadrul companiei Sales Consulting cat si pentru alte entitati juridice (doar clienti ai companiei Sales Consulting care fac obiectul unor contracte ferme de recrutare si selectie de personal – obiectul de activitate al firmei noastre).

 

Stocarea datelor dvs personale se face pe o perioada de maxim 3 ani, iar potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

 

 

Va multumim,

Echipa de recrutare Sales Consulting